Privat undervisning v. Kirstin Skjoldshøj

Kirstin Skjoldshøj tilbyder undervisning i springning og dressur 


Kirstin er en særdeles kvalificeret underviser i al ridning og træning af heste-

Hun er uddannet fysioterapeut, ridefysioterapeut og er erfaren rytter og aktiv konkurrencerytter på højeste niveau (S) i dressur, springning og military. Hun bla. har vundet S springning og placeret i Intermediere dressur, vundet både DM og NM i military, deltaget ved EM, UVM, Falsterbo og diverse øvrige store internationale stævner. Kirstin har desuden haft stor succes med uddannelse og fremvisning af unge heste til kåringer, championater og lign.- Hvor hun har vundet egnethedstesten flere gange, fremstillet fløjhopper til eliteskue, godkendte hingste til kåring og redet og været placeret i adskillige championatsfinaler, samt ved Scandinavian Open i Falsterbo.

Kirstin underviser i springning på alle niveauer, samt i dressur op til og med MA niveau. Derudover har hun stor erfaring med tilridning af heste, og med problemløsning ved problemer med vanskelig adfærd under ridning og/eller i håndtering. 

Kirstin underviser og rådgiver på baggrund af sine egne erfaringer gennem mange år i ridesporten, og med inspiration fra egne trænere bl.a. Will Rogers, Christer Ericsson, Rune Willum.

I al ridning og håndtering lægges der vægt på sikkerhed for både hest og rytter, at grundridningen er på plads, at rytter og hest forstår hinanden, og de opgaver der bliver stillet.  Viden om hest og rytters anatomi og biomekanik indgår som en vigtig del af undervisningen- Både hest og rytter lærer at bruge krop og hjerne hensigtsmæssigt, så vi får det bedste ud af træningen, og kan overføre dette til succes i hverdagens træning, samt på konkurrencebanerne, hvad enten målet er LC eller Grand Prix. 

Læs om Kirstin på hendes personlige side: http://www.kirstin.dk

Undervisning ved Kirstin Skjoldshøj koster 300 kr/gang for ca. 30 min dressur eller springning på små hold