Ridehold for børn og voksne på Baunehøj

Undervisning på ridehold på Baunehøj

 

Når du går på ridehold på Baunehøj, så lærer du at ride rigtigt. Vi går op i sikkerhed og korrekt håndtering af hestene, samt korrekt og sund ridning. Hos os er ridning både en sport og en hobby!

Vi har dygtige og engagerede undervisere, et bredt udsnit af velredne ponyer og heste i alle størrelser, gode faciliteter samt et åbent og hyggeligt miljø!

Vi har holdundervisning for børn og voksne, og vi sørger for at sætte dig ind på et hold der passer til dit niveau og dine ønsker.

Priserne på rideholdene er:


Undervisning for børn under 18 år : kr. 590,-/md

Undervisning for voksne over 18 år : kr. 630,-/md

 

Derudover skal der betales årligt medlemskab af Baunehøj Rideklub Næstved.

Al ridning på Baunehøj sker på eget ansvar. Det vil sige at du skal sørge for at du har en fritids/ulykkeforsikring, der dækker, hvis uheldet skulle være ude.

 

ER DU NY RYTTER ELLER FORÆLDRE/PÅRØRENDE TIL NYE RYTTERE, SÅ SE DETTE E-LEARNING KURSUS OM OPSTART TIL RIDNING SOM DANSK RIDEFORBUND HAR LAVET. Det hedder: "Hjælp! Mit barn er startet til ridning"  Klik på linket her  eller kopier adressen her ind i din browser for at se siden med kurset:  https://drf.asseco-hosting.net/mod/hvp/view.php?id=38#h5pbookid=8&chapter=h5p-interactive-book-chapter-09839a2e-cc87-4a80-b52d-203df44b2722§ion=0


 SÅDAN GØR DU HVIS DU ER INTERESSERET I AT STARTE OP PÅ RIDEHOLD HOS OS PÅ BAUNEHØJ:

Hvis du er interesseret i at starte til ridning hos os, skal du starte med at sende os en mail til ridehold@kirstin.dk hvor du oplyser navn, adresse, tlf.nr. og føds.dato, samt din rideerfaring.

Vi kontakter dig snarest muligt enten på mail eller pr. tlf. med tilbud om en prøvetime, når der er en ledig plads på et ridehold, der svarer til dit rideniveau. Hvis der ikke er ledige pladser, tilbyder vi at sætte dig på vores venteliste.

Alle, der vil starte op, tilbydes en prøvetime, så du kan se, om det er noget for dig.

Vi benytter zakobos hjemmeside med integreret betalingssystem til fakturering og opkrævning, dvs. automatisk korttræk på Dankort/Visa hver den 1. i måneden.

I særlige tilfælde kan der aftales en anden betalingsform mod merbetaling

Ridningen betales altid forud, og der er en måneds opsigelse pr. mail. Tidspunktet for tilmelding på hjemmesiden oplyses af ridekolens kontor.

 

Lukkedage og ferier:

Rideholdene, partridning og ridefysioterapi holder ferie i hele juli måned og derfor er denne måned betalingsfri.- (i 2023 er datoerne dog lidt anderledes. Vi holder lukket i uge 26 pga ridelejr og vi starter op igen søndag den 30/7)

Vi holder desuden altid lukket på helligdagene i julen: 24-25-26/12, samt den 1/1.

Og i helligdagene i påsken skærtorsdag, langfredag og 2. påskedag.

Lukkedagene kan også ses i kalenderen her på hjemmesiden, og man kan altid få besked af ridelæreren.