Opstaldning på Baunehøj

Opstaldning på Baunehøj Ridecenter

 På Baunehøj har du forskellige muligheder for hvordan du vil have din hest opstaldet, og hvor meget du selv vil stå for.

  Her ser du beskrivelse og priser for en stor hest. Ponyer koster mindre, skriv mail til kms@kirstin.dk, hvis du vil have flere oplysninger vedr. opstaldning.

Som opstalder på Baunehøj får du gode procenter hos bla. HH Care, Baunehøjs Aloe Vera Shop, samt på undervisning. Tal med Kirstin for mere info.

 

Opstaldning med selvpasning 

I denne pakke er der inkluderet:

Boksleje, halm, wrap, foder, ind og udlukning fold hverdage og foldordning i weekenden, faciliteter, skovkort. 

I denne ordning skal du selv stå for udmugning og give halm til din hest. 

 

Opstaldning med fuld pasning 

I denne pakke er der inkluderet: 

Boksleje, halm, wrap, foder, ind og udlukning fold i hverdage (foldordning i weekender og på helligdage)

facilitetskort, skovkort, daglig pasning af boks med udmugning 1 g./uge. 

Her passer vi din hest og din boks, så du selv bare skal stå for at motionere din hest hver dag. 

 

Opstaldning All inclusive
Opstaldning med alt inkluderet:

Foder, halm, wrap, pasning af boks alle dage, udmugning 1 gang om ugen, fold ind og udlukning i hverdage, samt ca. 45-60 min. i Walker både i hverdage og i weekenden (dog er det bedst for hesten at have 1-2 dage fri fra walker i løbet af ugen). Du har skovkort, og fri brug af Baunehøjs faciliteter. I all inclusive, kan du have hest med god samvittighed, også hvis du ikke kan nå at komme ud til din hest hver dag.  

Vi sørger for at din hest har det den behøver, samt at den får motion på fold og i walker hver dag. Og vi har et ekstra øje på din hest og kan fx. rense hove på den, hvis du en dag ikke kommer. Vi kan også stå for fx. tildeling af medicin, når du ikke selv har mulighed for det.

  

OBS! Skovkort til Herlufholmskoven skal betales i alle ordninger hele året. Dette er en speciel aftale med Herlufsholm, som gør at vi alle fra
Baunehøj kan ride i skoven til en billigere pris. 

 

Reservation af boks:
Hvis din hest er væk fra Baunehøj på ferie eller lign. i mere end 14 dage, fratrækkes der udgifter til  foder, pasning osv., og du opkræves kun for bokslejen. Dette gælder ikke hvis du vælger at opsige din boks, og flytter din hest før at kontrakten udløber.

 

Opsigelse: 

Husk at du altid har en måneds opsigelse til den 1. i måneden. Dvs. at du skal have opsagt din plads inden den 1. i en måned. Og så gælder din opsigelse til den 1. i måneden efter, uanset om du vælger at flytte din hest før tid.  

Klubmedlemskab:

Alle der benytter faciliteterne på Baunehøj Ridecenter skal være medlem af Baunehøj Rideklub Næstved. Hesteejeren har ansvaret for at eventuelle partryttere (og lignende) betaler årligt medlemskab.

  

Når du færdes på Baunehøj skal samtlige ordensregler overholdes, og al færdsel er på eget ansvar både for dig og din hest. Reglerne forefindes som opslag i stalde og ridehuse, men de kan også læses på nedenstående link:      

 

GENERELLE REGLER PÅ BAUNEHØJ

Åbningstider på Baunehøj
Mandag til fredag kl. 7.00 – 21.30
Lørdag kl. 7.00 – 18.30

Søndag kl. 7.00 – 20.30

Alle skal være færdige på baner og i ridehusene til lukketid. Der må ikke være lys i ridehusene efter lukketid!!  15 min efter lukketid, skal alle være færdige i staldene.
Der skal altid slukkes lys og lukkes døre i ridehusene, slukkes lys og låses af i stalde såvel som sadelrum.

Åbningstiderne skal respekteres af alle. De er til for at sikre hestene og Baunehøjs øvrige beboere den nødvendige ro og nattesøvn.
Det er klart at der er dage, hvor nogle af specielle årsager har behov for at komme senere eller tidligere f.eks. i forbindelse med stævne. Dette  er selvfølgelig i orden, men sørg for at oplyse Kirstin om det.

For gæster og besøgende er Baunehøj åbent dagligt fra 12 - 18. Her er alle velkomne til at komme og se på hestene, såfremt ordensreglerne som er opslået ved cykelskuret, samt ved dørene ind til stalden. Børn skal altid skal færdes sammen med en voksen, når Baunehøj besøges. Dette er af sikkerhedsmæssige årsager.